mitt dalarna

Kärringen mot strömmen

Augusti. Första augusti. Nystart. Idag är det många som tar nya tag, sätter upp nya mål och kickar igång den nya månaden med att träna som om det inte fanns någon morgondag. Skön känsla, jag älskar nystarter och att planera för nya mål och milstolpar.
Just idag vaknade jag dock till en plötslig och extrem nysattack, och för att inte framkalla någon onödig sommarförkylning tänker jag starta igång mitt augusti med en välbehövlig vilodag. Dalarna bjuder återigen på sol så min bok och ett par sudoku (sommarberoendet) i en stol på verandan blir lagom aktivitet idag. Några extra sommarfräknar har ju ingen dött av…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  pilla
  1 augusti, 2013 at 09:09

  Håller med dig, augusti är det bästa som finns!

 • Reply
  Träningsglädje
  1 augusti, 2013 at 11:32

  Men alltså. Varför har du sol och inte jag?? Krya!

 • Leave a Reply