styrketräning

Fredagsträning

Ja, jag har ju liksom fredag idag. Första arbetsveckan efter semestern var lagom lång och jag har redan stämplat ut för helg. En helg inleds ju som alla vet bäst med träning, och slutar man redan klockan 10 på förmiddagen så finns det inga ursäkter att ta till (i min värld finns det nästan aldrig ursäkter, men det är ett helt annat inlägg). Det är inte alltid jag lägger mina träningspass på jobbet, jag gillar verkligen både mina kollegor och kunder men ibland är det väldigt skönt att få ett break från dem. Än så länge har dock inte höststormen dragit in bland skivstängerna, så idag passade jag på när jag hade gymmet för mig själv.

Startade med några lätta marklyft för att se att ryggen fungerade efter trollkarlens framfart i måndags, och det gjorde den såklart. Det spritter i kroppen över att få överträffa det där 100-kiloslyftet från i somras, men jag vågar inte riktigt utan passning och såhär nära inpå en behandling (moget beslut!) så jag stannade vid 70 kg och gjorde lite fler reps istället. Marklyft börjar verkligen segla upp som en favoritövning – så fantastiskt skönt trött i kroppen efteråt! Avslutade med en halvtimme toksvettig överkroppsträning och fredagskänslan satt där den skulle. Nu: packa för långweekend. Arrivederci!

Skakigt och suddigt, som sig bör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.