bloppis

Skofynd!

SKORNA ÄR SÅLDA.

I vintras låg jag hemma i en vecka med hjärnskakning. Kombinationen av en kropp som skriker efter rörelse och en hjärna som måste ligga still och vila är inte bra, och när de värsta dagarna hade passerat så att jag åtminstone orkade läsa och surfa roade jag mig med lite nätshopping…i brist på annat.

Jag klickade hem två par(!?) Adidas Marathon 10 – mina favoritskor (MarathonMia gillar dem också, hon och många andra)- men jag inser nu att eftersom jag har alldeles för mycket skor har jag sprungit NOLL gånger i dem. De är verkligen hur snygga som helst, men med tanke på att de bara står på min skohylla och gråter så känner jag nu att det är dags för dem att flytta hem till någon annan som kommer att bry sig mer om dem.

Så – nu är det först till kvarn som gäller. 650 spänn per par (jag står för fraktkostnaden till er som inte bor i Stockholm).  Storleken är US 7,5 / UK 6 / EUR 39. De kostar det dubbla i butik.
Maila mig på helenateodora@hotmail.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.