Okategoriserade resor

Arrivederci Stockholm!

Blickar mot söder och boardar snart ett plan till en av mina drömmars stad. Latin var mitt huvudspråk på gymnasiet, jag har läst spaltmeter med romersk historia och jag kan inte fatta att jag har väntat så länge på att åka dit…en bättre sent än ännu senare, som jag brukar säga. Packningen är minimal, väderprognosen stekhet, en svenskitaliensk dubbel espresso macchiato har landat i magen och jag ser så mycket fram emot att svettas omkring bland de fantastiska ruinerna att jag spricker snart. Vi hörs från Rom!

Plane spotter…

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mattias
  8 augusti, 2013 at 09:56

  Häftigt! Dit kommer jag också att åka inom en överskådlig framtid, hoppas jag. Ha en fin resa! Kram

 • Reply
  Fyscoachen
  8 augusti, 2013 at 20:43

  Ha en riktigt trevlig resa och njut av Rom:-) KRAM!

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 augusti, 2013 at 21:10

  Ha en riktigt trevlig resa! 🙂

 • Reply
  Aniika
  9 augusti, 2013 at 18:39

  Rom går liksom inte att jämföra med något annat. Visst är det en helt fantastisk känsla att få genomföra sina livsmål! Enjoy!

 • Leave a Reply