löpning

Ner på jorden

Ok, med dagens planerade tusenmetersintervaller gjorda kan jag konstatera följande;

1. Mjölksyratröskeln sänks avsevärt efter en sommar med ofokuserad konditionsträning.

2. Spring aldrig intervaller tre dagar efter 210 utfallssteg och två dagar efter 80% av max i marklyft.

3. Tro inte att du är superwoman och kan starta på din vanliga hastighet, och sedan öka. 

Passet blev inte så långt som jag hade tänkt, mjölksyran sprutade ur öronen och syreskulden flyttade in i hela kroppen redan efter tre tusingar i bra tempo. Skrattade mest åt mitt otroligt korkade upplägg att ens försöka mig på passet med förlamande träningsvärk i rumpa och ben, jobbade klart och åkte hem. Vattenmelon i mängder gör nog kroppen gladare igen, och nu byter jag fokus till galapremiär och bubbel. Nästa pass kommer att gå bättre, så klart, och även om (eller eftersom) det kändes tungt som f*n idag så gjorde det ju mitt hjärta starkare än innan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.