löpning

Tusingar…

Det var ungefär hur länge sedan som helst jag körde tusenmetersintervaller. Sommarens löpning har kanske inte varit av det mest fokuserade slaget, utan mer av karaktären njutningslöpning…och jättelånglöpning. Jag har ju dock ett par lopp i sikte, och med tanke på att de inte ligger sådär fasligt långt fram i tiden är det (för längesen) dags att växla upp tempot i kroppen nu.

Snabba tusingar är inget vidare kul att springa, men de är sköna efteråt och är ruskigt effektiva. Även om det bär mig emot kommer jag att få lägga mina inomhus på löpband idag, har ett tidspussel att lägga under hela onsdagen och jag vill verkligen hinna med allt jag ska. Det som är väldigt positivt med löpband är dock att jag kan hålla reda på exakt vilken hastighet jag ligger i, och den hastigheten kommer förmodligen idag att ligga på mycket ansträngande. Det ska bli kul att testa kroppen och se hur löparformen egentligen är efter sommaren…I’ll be back.

Men först – frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.