Hot MOJO,  yoga

Beroende

Tisdag betyder numera Hot MOJO-dag för mig. Idag spenderade jag återigen en timme i det 38 grader varma rummet, där kroppen blir extra mjuk och luften är så fuktig att svetten rinner redan efter ett par minuter. Dagens pass kändes mycket lättare för kroppen än förra veckan, och trots att jag hade träningsvärken från h*lvetet efter söndagens utfall och gårdagens marklyft kändes musklerna mer samarbetsvilliga idag, och andningen var mer naturlig och inte lika ansträngd som för en vecka sen.

Jag mår så bra av den här timmen, och ska verkligen göra mitt yttersta för att se till att få till ett pass Hot MOJO i veckan. Min (och säkert din också) kropp behöver det verkligen och jag kom på mig själv längs min promenad hem att jag redan längtar till nästa vecka. Dessutom såg jag att nästa release heter Power Hips, och med tanke på mina löparstela höfter så känns det som att universum har sett till att jag skulle hitta tillbaka till den här typen av yoga precis nu. Ett beroende is coming up, det är jag rätt säker på.

Känslan i kroppen jag har nu går faktiskt nästan (men bara nästan) att jämföra med lugnet efter ett hårt löppass, och jag ska ta vara på stunden och stanna i soffan med mitt vinglas och titta på Idol (jag älskar modet hos alla som vågar ställa sig och sjunga inför juryn!) -en klart bra avslutning på en jobbmässigt hektisk dag. Imorgon väntar en lång dag i form av jobb, träning, jobb, extraknäck i form av en filmpremiär och eventuellt en efterfest…jag behöver ladda allt jag kan.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.