gruppträning,  Hot MOJO,  yoga

Varmt och härligt

Med tanke på gårdagens inlägg borde jag väl ha stuckit ut i regnet och kört ett hårt löppass idag. Istället gjorde jag precis tvärtom, och drog till Spårvagnshallarna och tränade något som jag har längtat helt vansinnigt mycket efter. Värme, lugn och total rening för kropp och ett smått ihoptrasslat huvud.
Wring out the old heter väldigt passande den senaste releasen, och efter en timme av ryggradstwistande i den 38 grader varma salen tillsammans med bästa Olle kände jag mig som en ny person, både mentalt och fysiskt. Återigen frågade jag mig själv varför jag inte gör det här oftare, och bestämde nu en gång för alla att jag den här hösten ska jag köra Hot MOJO stående en gång i veckan. För att jag är så värd det.

Imorgon springer de här benen snabbare än någonsin.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.