gruppträning Hot MOJO yoga

Varmt och härligt

Med tanke på gårdagens inlägg borde jag väl ha stuckit ut i regnet och kört ett hårt löppass idag. Istället gjorde jag precis tvärtom, och drog till Spårvagnshallarna och tränade något som jag har längtat helt vansinnigt mycket efter. Värme, lugn och total rening för kropp och ett smått ihoptrasslat huvud.
Wring out the old heter väldigt passande den senaste releasen, och efter en timme av ryggradstwistande i den 38 grader varma salen tillsammans med bästa Olle kände jag mig som en ny person, både mentalt och fysiskt. Återigen frågade jag mig själv varför jag inte gör det här oftare, och bestämde nu en gång för alla att jag den här hösten ska jag köra Hot MOJO stående en gång i veckan. För att jag är så värd det.

Imorgon springer de här benen snabbare än någonsin.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mo
  14 augusti, 2013 at 20:14

 • Reply
  Annika - strongday.se
  14 augusti, 2013 at 20:42

  Jag var också på hotyoga häromdagen, men tror jag trivs bäst utan värme. Dessutom tyckte jag salen luktade svett och gammal tåbira, den borde verkligen luftas oftare.

 • Reply
  Åsa F.
  14 augusti, 2013 at 21:53

  Kom och kör på Fridis i höst 🙂

 • Reply
  Beroende « Health by Helena
  20 augusti, 2013 at 19:34

  […] rinner redan efter ett par minuter. Dagens pass kändes så mycket lättare för kroppen än förra veckan, och trots att jag hade träningsvärken från h*lvetet efter söndagens utfall och gårdagens […]

 • Leave a Reply