löpning

Bästa dagarna

Alltså, är inte de här dagarna precis mellan sommaren och hösten de allra vackraste på hela året? Min arbetsdag tog slut redan klockan 10 idag och då passade jag på att ge mig ut på en löprunda runt kanalen på Djurgården, och avslutade med en bara vara-stund på kajkanten. Svalt och skönt i luften men soligt och vackert som en sommardag – helt underbart!

Mitt flås är dock inte underbart för tillfället, och min första halvmil som jag hade planerat i lite snabbare tempo gick visserligen snabbt men satan vad flåsigt det var. Det finns lite att jobba på kan man säga, och jag ser fram emot septembers två lopp – Tjejmilen och Halvmaran – med skräckblandad förtjusning. Älska utmaningen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  15 augusti, 2013 at 13:36

  Åh så härligt det ser ut! Håller med – bästa dagarna är löpdagar i sol 🙂

  Du hinner nog få upp lite flås tills loppen fining. Annars bara gör det du älskar..

  Kram!

 • Reply
  Plan
  16 augusti, 2013 at 15:39

  Mindre än en månad kvar nu till Tjejmilen, heja heja! 🙂 Vi är så tacksamma att du springer för flickors rättigheter med oss!
  // Ulrika på Plan

 • Leave a Reply