lopp,  välgörenhet

Fokus på rätt sak

Det är idag 29 dagar kvar tills jag ska springa 21 kilometer genom Stockholm, och som den tävlingsmänniska jag är tänker jag på det en hel del just nu. Jag får dock inte glömma att jag en vecka innan har ett på många sätt mycket viktigare lopp att springa – Tjejmilen.

Till förmån för Plan Sveriges arbete för flickors rättigheter springer jag och några andra bloggare loppet den 7 september, och för er som har missat det så har jag startat en insamling för att dra mitt strå till stacken. Det vore kul att nå målet på 5000:-, och för alla er som skänker en femtiolapp eller mer finns chansen att vinna fina priser från Gococo, Holistic eller ett besök hos min egen trollkarl. Jag måste dessutom göra ett utfallssteg per tia som kommer in…jag har redan 205 stycken att beta av, och jag tar med glädje emot fler! Det ska kännas ordentligt att jag gör någon nytta…

Idag vilar jag helt från träningen, jag är snorig i höger näsborre(?) och tänker inte bli sjuk nu. Istället körde jag lite extra med mina kunder idag, nästan så att endorfinerna kickade igång av det faktiskt. Snacka om bra jobb alltså.
Imorgon tänkte jag kicka igång lite nya lyckohormoner genom att heja på Midnattsloppet – vilka av er springer!?

Heja Plan!

 

En kommentar

  • Aniika

    Jag springer i morgon. Lycka till med insamlingen, hoppas att vi får in massor med pengar till flickorna i Guatemala! 100 kr, ett helt års skolgång för en flicka i Guatemala. Perspektiv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.