fuck cancer

Fuck off!

Igår somnade solstrålen Camilla in efter många år av kämpande, och hon är evigt saknad av många. Sjukdomshelvetet finns fortfarande alldeles för nära mig, jag ber för min själsfrände varje dag och jag vet att hon kommer att klara fighten. Idag kom en kallelse till läkarundersökning för mig, för att se så att mina cellförändringar i livmodern som jag opererade förra våren (jag vet, jag har inte berättat det förut men gör det nu) inte har fått för sig att komma tillbaka. Det är för mycket mörker nu och jag kan ärligt säga att jag HATAR den där jävla sjukdomen av hela mitt hjärta.

Gå och ta cellprov när ni blir kallade, hoppa inte över mammografin, kläm och känn på brösten allt vad ni orkar och killar – undersök er prostata. Kramas. Säg till nära och kära att ni älskar dem. Skratta. Lev varje dag ta mig fan som om den vore den sista. FUCK CANCER!

Nyss uppvaknad efter narkosen i april 2012, iklädd Ultra Gyns fantastiskt snygga underkläder.
Snygg? Nej. Glad över att vara frisk? JA.
(tack älskade lillebror för att du var med mig och…ja, förevigade din narkosvimsiga syster)

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.