fuck cancer

Fuck off!

Igår somnade solstrålen Camilla in efter många år av kämpande, och hon är evigt saknad av många. Sjukdomshelvetet finns fortfarande alldeles för nära mig, jag ber för min själsfrände varje dag och jag vet att hon kommer att klara fighten. Idag kom en kallelse till läkarundersökning för mig, för att se så att mina cellförändringar i livmodern som jag opererade förra våren (jag vet, jag har inte berättat det förut men gör det nu) inte har fått för sig att komma tillbaka. Det är för mycket mörker nu och jag kan ärligt säga att jag HATAR den där jävla sjukdomen av hela mitt hjärta.

Gå och ta cellprov när ni blir kallade, hoppa inte över mammografin, kläm och känn på brösten allt vad ni orkar och killar – undersök er prostata. Kramas. Säg till nära och kära att ni älskar dem. Skratta. Lev varje dag ta mig fan som om den vore den sista. FUCK CANCER!

Nyss uppvaknad efter narkosen i april 2012, iklädd Ultra Gyns fantastiskt snygga underkläder.
Snygg? Nej. Glad över att vara frisk? JA.
(tack älskade lillebror för att du var med mig och…ja, förevigade din narkosvimsiga syster)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jessica
  12 september, 2013 at 20:54

  Kram till dig, Helena!

 • Reply
  Charlotte
  12 september, 2013 at 21:13

  Styrkekramar till dig, det kommer att gå bra! Du har en härlig inställning som smittar av sig 🙂

 • Reply
  Åsa
  12 september, 2013 at 21:47

  Kramar och kärlek till dig.

  Den solstråle du är! <3

 • Reply
  Helena
  13 september, 2013 at 07:30

  Stark inställning! Klart det går bra!! Och tack för rådet. Jag minns inte ens när jag gick och tog det där cellprovet.

 • Reply
  Nina
  13 september, 2013 at 13:10

  Hjärta, hjärta, hjärta!

 • Reply
  Madelaine
  14 september, 2013 at 09:22

  Jag vet hur det är. Jag besegrade min lymfomcancer. Den var iochförsig godartad. Men jag vet vad man går igenom. Jag kände inte Camilla, men känner ändå en sorg över dem som inte klarar det.
  Jag känner igen hennes namn och kikade in lite på hennes blogg och möttes av ett leende och fina visdomsord.
  Usch, det är verkligen för sorgligt.

 • Reply
  Aniika
  16 september, 2013 at 20:42

  Usch, vilken grej att behöva gå igenom. Tack för påminnelsen, och tack för all energi du sprider omkring dig!

 • Leave a Reply