glädje

Otursdag?

Facebook exploderar nu på morgonen med fredag den 13:e-uppdateringar och om allt som kan eller redan har gått fel. Det här med otur just den här dagen verkar verkligen sitta djupt rotat hos människor. Även om jag inte är särskilt skrockfull så kanske jag inte skulle ta ut svängarna sådär supermycket just den här dagen, men försöker istället att fokusera på all tur jag har den här dagen.

Tur att jag vaknade. Tur att jag gillar jobbet jag kommer att vara på om någon timme, och att jag har världens bästa kollegorTur att jag äntligen ska få träffa en mycket efterlängtad vän. Tur att jag har en underbar mamma som skickar virtuella pussar och kramar på morgonkvisten. Tur att jag har kunskapen och den goda smaken att ge min kropp frukost. Tur att jag ska tillbaka till min läkare i em och att han ska bekräfta det jag redan känner – att jag är frisk!

Nu vänder vi fredag den 13:e till en turdag, jag tänker köpa en Triss!

IMG_3636

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.