löpning

Julafton!

Efter en helg med vänner, halvmarathon (inte för mig, men jag hejade friskt) och fortsatt träningsvila tog jag mig ut för att köra ett kortare pass löpning nu på min lediga fm. Uppjogg i 1 km, 4 x 500 m fartökning med 500 m joggvila mellan, och slutligen 1 km nedjogg. Körde ökningarna runt 3.50-4.05-tempo och det kändes ju onekligen att jag inte har tränat en minut på sju dagar. Vilar dock i att första passet efter en längre paus alltid är lite tyngre att tugga sig igenom, så det är ingen fara på taket.

Firade lilla julafton när jag kom hem. Två kartonger med en massa roliga träningsprylar från Casall väntade, och jag ser fram emot att både plåga mig själv och andra med dem under hösten…den där halvtimmen i Vasaparken i början av september gav onekligen blodad tand. Jag längtar efter mjöksyra, blodsmak i munnen och träningsvärk!

casall HIT

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.