träningsprylar

Färgbomb från Casall

Jag har spenderat en stund nu på eftermiddagen hos Polhem PR och bl.a. spanat in vårkollektionen ’14 från ett av mina favoritmärken – Casall. Det är rätt sällan jag har tid att gå på sådana här tillställningar, men när det gäller vissa märken får man liksom prioritera.

Var jag inte träningssugen innan jag kom dit så blev jag det direkt när jag såg alla färger och fick klämma på plaggen. Fick en otrolig lust att kasta mig ut i löpspåret en lagom kall vårdag, och springa i silverspräckliga(!) tights, ett glatt korallfärgat linne och en fantastiskt fin godisgrön jacka med dragkedja i silver som jag stod och kände lite extra länge på. En annan favorit var det asymmetriska och skönt tunna linnet som jag verkligen kan tänka mig att glida runt i när träden börjar grönska om några månader. Det ser verkligen ljust ut på Casall-himlen till våren!

Casall ss14 polhem pr

casall ss14

casall ss14

IMG_4192

IMG_4195

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.