Okategoriserade

November – min (f.d.) akilleshäl

Drygt två veckor har redan gått av oktober, och alla i min närhet konstaterar återigen att ”tiden går så himla snabbt”. Snart november, och jag tror att det är det som gör folk i allmänhet lite stressade över den rusande tiden. Jag tycker att alla månader har sin charm, men just november är en månad som även den smått obotliga optimisten i mig gärna snabbspolar framåt. Istället för att gräva ner mig och sura över mörkret, regnet, slasket(?) och det smutsiga, gråa november-Stockholm om ett par veckor ser jag dock till att ha extra mycket kul planerat just den månaden, så kommer den att överlevas med ett leende!

Första dagen på den nya månaden åker jag ju till New York, och när jag kommer hem är vi redan åtta dagar in i den. Helgen efter är det Allt för hälsan på Stockholmsmässan där jag kommer att dyka upp både som besökare, men även jobba i ett par dagar. Nu har jag dessutom precis bestämt att helgen när november övergår i lite mer charmiga december kommer att spenderas i Göteborg. Fitnessfestivalen går av stapeln, och även om det nog kan finnas mycket kul att se där (har inte varit där sedan 95-96 tror jag) så är det främst PT-dagarna som lockar.

PT-dagarna pågår fredagen den 29 november och lördagen den 30 november, och det kommer att bjudas på ett fullspäckat schema med föreläsningar och seminarier för alla som är eller vill bli personliga tränare. Allt från de senaste forskningsresultaten kring kost till utomhusträningstrenden skall diskuteras, och jag är övertygad om att det kommer att bli två helt fantastiska dagar där jag får chansen att träffa en massa likasinnade (och vänner jag inte har sett på länge..?) och utbyta erfarenheter från branschen. Det blir ett helt perfekt sätt att vinka av november!

Någon mer som är sugen?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.