fuck cancer,  välgörenhet,  välgörenhet

Dags att pärla igen!

Nu har det snart gått två veckor sedan jag var på Ung Cancers pärldag och hjälpte dem att tillverka FUCK CANCER-armband. På söndag är det dags igen, och vill ni köpa ett av armbanden jag har pärlat hör ni av er till mig (helena@healthbyhelena.com). 110:- (inkl. frakt) in på mitt konto, så skickar jag armbandet senast på måndag (självklart är det till Ung Cancer alla pengar går och inte till mig!).

Förra gången gjorde jag armband både till Annica och Helena, till mamma, min mosters man och dessutom ett pyttelitet till min bästa väns lilla dotter som bara är  fyra månader gammal (ja, och en massa andra som skänktes till Ung Cancer och som de sedan har sålt på hemsidan). Fördelen med att ha någon (mig) på plats som pärlar är ju att storleken går att anpassa, och jag pärlar så många jag bara hinner under de fyra timmarna jag kommer att vara där på söndag. Förra gången gjorde vi som var där närmare 1000 armband tillsammans, vilket betyder 100 000 kronor till Ung Cancer! Det känns bra i hjärtat att kunna hjälpa, och ju fler vi är som hjälper – desto större chans har vi att bekämpa det onda. Var med du med!

ung cancer pärldag

ung cancer pärldag

IMG_4040

IMG_4041

En kommentar

  • Jojohanna

    Jag hade faktiskt tänkt att pärla när jag är på besök i Göteborg framöver, men det visade sig att jag tyvärr hinner åka hem därifrån innan det är pärldag. Tur att det finns andra som kan ställa upp! Heja dig och alla andra pärlor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.