fuck cancer

Rosa söndag

Oktober är den månaden som det fokuseras lite extra på Rosa Bandet och forskningen runt bröstcancer. Många företag har sina egna rosa produkter, och själv köpte jag igår Rosa Bandet-morötter från ICA som jag hade till middagen och ett rosa moppset från Vileda som jag sparkar igång min söndag med. Alla kan dra ett litet strå till stacken, och ska du ändå handla någon produkt som finns i en rosa version – välj den.

Senare idag ska jag och en nyfunnen vän spendera några timmar på Ung Cancer här i stan, för att hjälpa dem att tillverka FUCK CANCER-armband. Ung Cancer fokuserar ju inte enbart på bröstcancer, men armbanden syns mer och mer och det är en stor inkomstkälla till Ung Cancer och deras verksamhet. Armbanden trär ju dock inte sig själva, utan istället anordnas pärldagar då och då runt om i landet där frivilliga kan vara med och hjälpa till. Armbanden kostar 100:- och jag ska försöka att hinna trä så många att jag kan gå därifrån ikväll med en skön känsla i magen, och med den härliga vetskapen att jag har hjälpt någon att hjälpa.

Självklart kan jag trä ett armband till den som vill ha och köpa det på plats idag. Swisha över 110:- till 070-3072101, maila din adress till helenateodora@hotmail.com så trär jag ett armband till dig och skickar med posten! Armbanden är helt gjorda av plast och kan därför användas jämt, i ur och skur. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, och tillsammans ska vi bekämpa den där jävla sjukdomen!

IMG_3404

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  frida
  6 oktober, 2013 at 09:48

  hej! kan man inte betala armbanden på ngt annat vis?:) tyckte detta kändes knepigt..:P om inte så ska jag försöka mig på att iaf!:)
  /frida

 • Reply
  Dags att pärla igen! « Health by Helena
  17 oktober, 2013 at 14:50

  […] har det snart gått två veckor sedan jag var på Ung Cancers pärldag och hjälpte dem att tillverka FUCK CANCER-armband. På söndag är det dags igen, och vill ni köpa ett av armbanden jag har pärlat hör ni av er […]

 • Leave a Reply