mitt Stockholm

Pure love

Efter en hel dags stillastående på sportloppis i kylan tog jag en promenad hem från andra sidan stan där jag lämnat tillbaka min hyrbil. Jag promenerade sakta med en helt fantastisk debutskiva från ett band jag tipsades om för ett tag sedan i öronen och ett totalt lördagslugn i kroppen. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag gillar den här årstiden…en total färgexplosion och frisk, klar luft har tagit över hela Stockholm och jag älskar det. Underbara höst!

IMG_4021

IMG_4023

En kommentar

  • Nina

    Ja, är det inte förunderligt?! I somras hade tiden gärna fått stanna. Nu får den också gärna ta det lite lugnt. Och jag är säker på att i vinter sen, så kommer dagar då man hittar sig själv stående i någon snödriva och bara älskar allt det vackra! Så. Mycket. Bättre. att omfamna varje liten bit av livet & årstiderna. Än att låsa in och om sig.
    Kram till dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.