Holistic träningsvärk

AJ!

Vaknar med diffus men skön träningsvärk i precis hela kroppen. Gårdagens fredagsfys bjöd på Ruffie tillsammans med fysfenomenet Usama Aziz ute på Bosön, och det känns ordentligt i kroppen idag kan jag lova! Jag har velat testa Ruffie länge, och igår när mina vänner på Holistic bjöd in ett skönt gäng människor (massor med bilder inne hos Åsa!), bestående av allt från superstarka crossfit-proffs till mig, till en fredag i hälsans tecken fick jag äntligen möjligheten! En timmes hög puls och mjölksyra, och musklerna skakade som asplöv efteråt. Har ni inte testat Ruffie tycker jag verkligen att ni ska göra det – ta med en lagom stor kompis och gå och kör en timme fantastiskt kul träning!

Det är inte bara kul – stark blir man också!

IMG_4003

Tack för den smått mjölksyresuddiga bilden bästa Åsa!

Psst…Holistic har en stor satsning på gång och en del nyheter på väg in, och jag är så glad över att få vara med på tåget!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kicking it at Bosön |
  5 oktober, 2013 at 18:33

  […] med inför så fantastiska människor- många av dom har varit med Holistic i flera år som fina Helena och […]

 • Reply
  Malin Edman
  5 oktober, 2013 at 18:48

  Tack för igår <3

  • Reply
   Helena
   5 oktober, 2013 at 18:49

   Tack själv Malin – en fantastisk dag och kväll! <3

  Leave a Reply