resor

NYC-tips

Om exakt fyra veckor är jag på väg till Arlanda för att besöka min favoritstad New York för fjärde gången. Det ska bli så otroligt skönt att vara där en hel vecka den här gången, att verkligen ha tid att både göra mycket kul men också för att kunna ta någon helt planlös dag och bara driva runt på gatorna och göra det som faller mig in just då. Inte så ofta man har tid med det i The Big Apple…

Det är såklart många som tacksamt kommer med tips och idéer på vad jag ska se och göra i New York, och nu vill jag självklart ha era personliga tips! Vad ska jag se? Vilka butiker får jag inte missa? Var ska jag äta (risken finns att jag bosätter mig på Whole Foods…)? Var tränar jag? Hit me with the best you’ve got!

P1090360

2011 på Union Square med en oslagbar lunchlåda från Whole Foods i knät…

 

En kommentar

  • Ann

    Alltså nu kanske det här inte är din grej alls (med tanka på att du kanske skulle bo på wholefoods that is…) men vi hade en himla trevlig kväll på den väldigt amerikanska resturangen Blue Smoke (28th street mellan park avenue och lexington avenue) och vi har rekommenderat stället till flera andra som rest dit som har varit jättejättenöjda! Men alltså – då snackar vi sticky ribs, pommes och en hel massa bärsa. Ifall du behöver en motivationsboost till hälsolivet (tillika en grym smakupplevelse in deed!) så kan du ju kika in.

    Jag är SÅ avis. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.