löpning

5 km skönond njutning

Alltså, att löpning kan vara så fantastiskt skönt trots att benen känns som stockar, lungorna är lite för trånga och den där formen som en gång fanns där är long gone. Jag har inte sprungit sedan Tjejmilen, sen kom ju som ni vet världens segaste virus i vägen. Nu känner jag mig äntligen helt frisk, och dagens löpning var det första pulshöjande jag gjorde sedan den 7 september. Det gick inte snabbt, det var som sagt ganska (läs: väldigt) tungt och jag var på väg att kliva av både en och två gånger. Men känslan efteråt, när jag trots allt hade tuggat mig igenom min halvmil…halleluja! Lunchen smakade dessutom godare än på tre veckor.

IMG_3915

Win!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linn
  3 oktober, 2013 at 12:29

  Mmm! Vad gott det ser ut! 🙂

 • Reply
  Camilla
  3 oktober, 2013 at 12:59

  Bra jobbat! och lunchen såg riktigt god ut!

 • Leave a Reply