Holistic

Hej nordbo!

Du boostar väl kroppen med D-vitamin nu när dagarna blir mörkare och din hud inte exponeras för någon sol? Tänk på att vi bara kan bilda D-vitamin under sommarhalvåret, och många av oss därför går runt med brist av den viktiga vitaminen resten av året.

D-vitamin är viktigt för ditt immunförsvar, för att bibehålla en normal benstomme, normal muskelfunktion och en rad andra funktioner i kroppen. Du ger väl dig själv en optimal start på dagen och bjuder din värdefulla kropp på en rejäl dos?

IMG_4010

Fettlöslig vitamin = kapsel med olivolja. Briljant Holistic!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sara
  7 oktober, 2013 at 10:22

  första dagen idag. blandades med nypressade äpplen. 🙂

 • Reply
  Fyscoachen
  7 oktober, 2013 at 15:53

  Mer D-vitamin åt folket, mindre förkylningar åt folket!

 • Reply
  Christer Barregren
  14 oktober, 2013 at 09:16

  Fina grejer…

 • Leave a Reply