utlottning utlottningar

Vem vann?

Ja, ni spricker väl av nyfikenhet över vem som vann Fyscoachens fina bok Paleo – Naturlig mat & livsstil i utlottningen som startade i förra veckan? Intresset blev som väntat stort och jag är så glad att det är så många som vill lära sig att äta ren och bra mat!

Alla kan dock tyvärr inte vinna utan en vinnare har nu utsetts via klassisk lappdragning, och den lyckliga vinnaren är Anna Markelin! Anna bor visst i Finland och kanske är det den första boken som flyttar över landgränsen? Stort grattis Anna – maila mig din adress till helenateodora@hotmail.com så ser jag till att det kommer en bok med posten. Tack till alla som var med och tävlade, jag hojtar såklart till om jag hör talas om någon ny utlottning…

Jag tycker verkligen att alla ni som är nyfikna på boken ska klicka hem den, det är en otroligt fin och välarbetad bok och solskenshistorierna om välmåendet orsakad av den rena kosthållningen verkar öka i antal. Gör dig själv en tjänst – eat clean!

IMG_3714

Sidan 103 är oslagbar i bildväg…mums!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  7 oktober, 2013 at 21:30

  Yeee! Här ska lagas paleo! Nu får jag ju verkligen inspiration så det räcker – tusen tack till lappdragaren.
  /a

 • Reply
  Uppochhoppa
  7 oktober, 2013 at 22:00

  Grattis Anna!

 • Reply
  PaleoMamman
  8 oktober, 2013 at 13:12

  Underbart att fler och fler får upp ögonen för paleo! Ju fler som börjar äta rent, ju fler friska! 🙂 Med vänlig hälsning, PaleoMamman http://www.paleomamman.se

 • Reply
  Fyscoachen
  8 oktober, 2013 at 19:13

  Grattis Anna!:-) En bok kommer inom kort! Hoppas att du kommer hitta några godbitar bland recepten!

 • Leave a Reply