styrketräning

Rumppump

Tar igen mig efter morgonens styrkepass med benfokus. I duschen efteråt kände jag pulsen i mina skinkor, och tänkte därför tipsa om en bra övning för baksida lår, rumpa och ländrygg: BARBELL HIP THRUSTS. Det är lätt att göra fel, så ta hjälp av någon som har koll på läget första gången du kör, sedan är det bara att ösa på. Jag brukar vika en tunn matta dubbel och lägga under stången för att skydda bäckenet. Har man kört en gång utan så gör man inte om det… Större och starkare rumpor åt folket!

 

bild-30

Våga vila mellan seten!

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 oktober, 2013 at 13:47

  Oj, vilken rump-mördar-övningar?! 😮 😀

  • Reply
   Helena
   18 oktober, 2013 at 15:03

   Den är UNDERBAR!!! 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 oktober, 2013 at 13:48

  -ÖVNING. Punkt! Haha!

 • Reply
  Mattias
  18 oktober, 2013 at 15:20

  Jag är ledsen men den bloggtiteln får mig att tänka på något heeelt annat! *rodnar klädsamt*

 • Reply
  Camilla
  18 oktober, 2013 at 19:31

  Tycker de kan vara lite svårt att få kontakten med rumpan så den här ska jag definitivt testa när ja får möjlighet!

 • Leave a Reply