helena testar

Paleo Crunch

Då och då får jag hem smakprover från företag som vill få produkterna testade och recenserade. Jag tackar oftast nej eftersom det brukar handla om måltidsersättningar och annat som jag inte äter. Jag gillar riktig mat och det ska mycket till för att jag ska byta ut den mot något konstgjort.

När Åre-baserade Paleo Nordic sökte testpiloter på Instagram tvekade jag dock inte en enda sekund över att testa deras Paleo Crunch – en energibar som är 100% ekologisk rawfood. Jag har redan testat en av smakerna när Fyscoachen hade sin bokrelease (köp boken, den är grym!), och jag fick en Paleo Crunch i min goodiebag, och den var verkligen supergod! Igår kom en testlåda hem till mig, och idag har jag smakat en av de nya smakerna – RAW PECAN. Dadlar, pekannötter, paranötter, cashewnötter, mandlar, sesamfrön, pumpafrön, solrosfrön, caruba och himalayan salt. That’s it. Inga konstiga tillsatser, ingredienser man inte vet vad det är eller kemiskt framställt skräp. Om den var god? Gissa.

paleo nordic paleo crunch

IMG_4227

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.