löpning,  Okategoriserade

Kylig fartlek

Vissa dagar vill man bara springa tills benen brinner och lungorna är på väg att sprängas. Bara köra på känsla, utan att bry sig om varken klocka eller puls. Låta kroppen jobba på gränsen till vad den klarar tills det blir för tungt att andas och kroppen säger stopp.

Idag var en sådan dag. Kallt. Rått. Tusen ton energi i kroppen som ville ut. Känslan efteråt – magisk.

casall hit compression tights

IMG_4277

På tal om löpning – glöm inte att vara med och tävla om löparkitet från Craft. Sista dagen idag!

2 kommentarer

  • Pia

    En mogen dam med många lopp i benen som dock har haft en längre vila från löprundor. Jag har så smått kommit igång igen och vad vore väl mer värt än att få lite hjälp på traven med ett härligt löparkit. Jag gillar framför allt att låta fötter och kroppen röra sig på spår i skogen och på skogsstigar skapade av djur, det ger en extra fin känsla av friskhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.