utlottning utlottningar

Vinnaren av löparkläder från Craft

Ni är många som vill springa i sköna kläder från Craft i höst och vinter! Jag har läst helt fantastiska historier om era favoritplatser där ni helst springer – platser som sträcker sig från Klarälven, via Kullaleden i Skåne till Gotland och vidare till Charles River i Boston. Otroligt härlig löpinspiration och jag har hittat några ställen som jag är väldigt sugen på att testa!

Alla kan ju dock inte vinna tyvärr, även om jag gärna hade skickat kläder till er allihop, så nu har jag dragit en lycklig vinnare. Hon springer helst på Gullholmen i Bohuslän, och av hennes blogg att döma verkar hon träna hårt och ha otroligt mycket energi! Grattis Beatatjata – dina löprundor kommer från och med nu att bli lite skönare, lite gosigare och mer värda att vänta på!

Tack till alla som har delat med sig av härlig löpinspiration – håll utkik efter fler tävlingar framöver! Nästa kan komma redan idag…

Skärmavbild 2013-10-21 kl. 10.14.51Maila mig på helena@healthbyhelena.com så reder vi ut det praktiska!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Beatatjata - Inte bara träning
  21 oktober, 2013 at 10:37

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  Herregud jag är så glad så att mina kollegor undrade om jag fått en hjärtinfarkt eller nåt 🙂

  • Reply
   Helena
   21 oktober, 2013 at 16:41

   Haha! Vad härligt att du blev så glad! Kläderna är snart på väg… 😀

 • Reply
  Delad glädje är dubbel glädje? | Beatatjata
  21 oktober, 2013 at 10:48

  […] I så fall kommer ni bli GÖRASKETAGLADA nu. För min skull. Eftersom jag precis såg att jag vunnit en mycket åtråvärd vinst hos Health By Helena. […]

 • Leave a Reply