utlottning,  utlottningar

Vinnaren av löparkläder från Craft

Ni är många som vill springa i sköna kläder från Craft i höst och vinter! Jag har läst helt fantastiska historier om era favoritplatser där ni helst springer – platser som sträcker sig från Klarälven, via Kullaleden i Skåne till Gotland och vidare till Charles River i Boston. Otroligt härlig löpinspiration och jag har hittat några ställen som jag är väldigt sugen på att testa!

Alla kan ju dock inte vinna tyvärr, även om jag gärna hade skickat kläder till er allihop, så nu har jag dragit en lycklig vinnare. Hon springer helst på Gullholmen i Bohuslän, och av hennes blogg att döma verkar hon träna hårt och ha otroligt mycket energi! Grattis Beatatjata – dina löprundor kommer från och med nu att bli lite skönare, lite gosigare och mer värda att vänta på!

Tack till alla som har delat med sig av härlig löpinspiration – håll utkik efter fler tävlingar framöver! Nästa kan komma redan idag…

Skärmavbild 2013-10-21 kl. 10.14.51Maila mig på helena@healthbyhelena.com så reder vi ut det praktiska!

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.