frukost kost mat

Gröt extra allt

Jag har verkligen snöat in på quinoagröt och äter det nästan varje dag till frukost. Det tar lite längre tid att koka än t.ex. havregrynsgröt, men det är verkligen värt tiden. Jag brukar alltid ha ett kokt ägg till, men den senaste tiden har ägget liksom inte smakat lika bra som vanligt. Ägg är dock fullproppade med bra saker för kroppen, inte bara proteinet som jag verkligen behöver, så idag knäckte jag ner det i gröten när jag kokade den. Toppade som vanligt med mammas blåbär och kanel. Reslutatet? En ännu godare och krämigare gröt, och en lite gladare Helena!

IMG_4994

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  pilla
  21 november, 2013 at 07:42

  Men gudars vad gott det ser ut!

 • Reply
  Jenny Sunding
  21 november, 2013 at 08:31

  Jag brukar knäcka ner ägg i havregrynsgröten, håller med om att det blir ännu krämigare och godare.

 • Reply
  Frida Matsdotter
  22 november, 2013 at 10:09

  Quinoagröt har jag aldrig hört förut, låter sjukt gott. Jag som älskar quinoa =)

 • Reply
  Jakten « Health by Helena
  23 november, 2013 at 10:06

  […] Gröt extra allt […]

 • Leave a Reply