funderingar

Fullt ös

Det är onekligen högsäsong i gymbranschen just nu. Folk dämpar novemberdepressionen med livsnödvändiga endorfiner och många vet att december blir stressigt och i många fall med lite mindre träning, och passar på att ge kroppen lite extra rörelse nu innan. Jättekul såklart, och jag blir så glad av att ha fullspäckade arbetsdagar och hjälpa alla kunder framåt med träningen.

Livspusslet läggs minutiöst fram till jul och rutinerna blir onekligen lite omkastade. Eftersom jag gärna vill hinna med annat än att bara jobba, sova och äta så kan det ibland bli så att jag står och diskar klockan 05.30 på morgonen, som i morse. Det jag ger i form av lite mindre roliga vardagssysslor plockar jag dock ut i andra änden. Igår satt jag t.ex. på Cirkus och lyssnade på fantastiska Melissa Horn när andra förmodligen stod hemma och lagade middag, och nu när vissa jobbar för fullt sitter jag och slösurfar med god mellis och en kopp kaffe. Det gäller att plocka russinen (eller i det här fallet de torkade äppelbitarna) ur kakan när man kan liksom.

Jag är dock glad att det bara är 10 dagar kvar(!) på den här månaden. Kan faktiskt inte komma ihåg en enda november som har känts så lång, mörk och kall…och då klippte jag ändå bort den första veckan och klistrade in den i min favoritstad. Kanske är det just därför som det känns extra tungrott just nu. Oh well, jag blickar framåt, låtsas som att det inte ligger en blöt och grå filt över hela Stockholm, och jag ser en karma-AW, ett par roliga fester, ett efterlängtat möte med min mentor och en lång och rolig helg i Göteborg med utdelningen av Guldhjärtat och PT-dagarna som absoluta höjdpunkter…sen börjar mitt julmys på riktigt. Längtar!

Hur har ni det med förhållandet till november – complicated eller sweet love story?

bild-41

2 kommentarer

  • Beatatjata - Inte bara träning

    Jag brukar inte vara så anti-november, eller någon månad för den delen. Tycker alla går så fort ändå och de mindre trevliga (som november) leder till något betydligt trevligare (som adventsdecember). Men i år känner jag mig inte särskilt mycket på topp alls faktiskt och mina vanliga coping strategies (som numera är mycket sömn, lagom med träning och bra mat istället för chips och choklad) funkar inte tillräckligt bra. I´ve got the blues. November blues?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.