Fitnessfestivalen,  guldhjärtat

Finalister

Röstningen till Guldhjärtat är nu över för i år, och ett antal finalister är utsedda i varje kategori. Jag är tyvärr inte en av dem, men som jag har sagt innan – bara att bli uttagen bland alla nominerade var smickrande, och jag vill tacka alla er som har röstat på mig. TACK!

Bland finalisterna för årets hemsida/blogg finns däremot min kollega Sanna, och jag håller tummarna för att hon tar hem priset. Jag vet hur mycket tid och energi hon lägger på sin fina sida, och hon är verkligen värd ett Guldhjärta för allt slit. Hoppas att hon och jag får en anledning att fira stort i Göteborg nästa helg!

Håller även tummarna för att Sara tar hem Årets förebild och att Micke kammar hem priset för Årets PT. Om drygt en vecka vet vi hur det gick…ses vi i Göteborg nästa lördag kväll?

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 05.48.45

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.