löpning

Intervalltisdag

Jag har ju lagt om min träning lite under hösten och vintern. Mer styrka, mindre löpning och vila lyder mina nya direktiv och hittills känns det mycket bra. Jag har både blivit starkare och piggare på bara några veckor!

Idag stod som vanligt intervaller på schemat. Kort, snabba och i uppförsbacke. Ett snabbt och effektivt pass som tog precis lagom mycket tid och orsakade eftersvettningar i några timmar efteråt. Just the way I like it!

Uppvärmning 1 km.
10 x 15 sekunder löpning med 45 sekunders ståvila.
Nedvarvning 1 km.
Total tid: 25 minuter.

DO IT!

bild-36

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Camilla
  12 november, 2013 at 19:07

  Tack, tack för boken! Den kom i dag. 🙂

 • Reply
  JUNITJEJ
  12 november, 2013 at 21:24

  Bra jobbat!

 • Reply
  Regn och blodsmak « Health by Helena
  22 december, 2013 at 14:47

  […] var jag löjligt trött när jag joggade hemåt, men kroppen kom ner i varv oväntat snabbt. Mina löpbandsintervaller har gjort mig uppenbart starkare och snabbare  och det är skönt att veta att jag inte har stått […]

 • Leave a Reply