kost mat recept

Koriandercravings

Jag har återigen snöat in på ett livsmedel. Det händer ett par gånger per år, och den här gången har turen kommit till koriander. Jag återupptäckte den på en middag med vänner i lördags där jag skulle stå för förrätten, och nu kan jag inte sluta. För tredje dagen i rad har jag nu på kvällen ätit en supergod liten sallad till min kyckling: hackad rödlök, avocado, sharonfrukt, koriander, pressad lime och lite flingsalt.
Så fantastiskt enkelt och beroendeframkallande gott!

IMG_5089

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Udda matkombinationer | Rund är också en form!
    27 november, 2013 at 11:21

    […] är exempel på måltider/mellanmål som jag hittade hos Helena och Frida. Det låter som helt udda blandningar (i mina öron), men ofta är det ju just de här […]

  • Leave a Reply