Holistic

Marklyft och strandnypon

Jag ler lite inombords över att det idag är novembers sista måndag. Decemberljuset i tunneln börjar bli mer och mer synligt, och årets segaste månad är då besegrad. Underbart!

Novembers sista måndag började segare än segast, men ju längre dagen gick så blev den bara bättre och bättre. Från ett smått töcken när klockan ringde, via boyband-nostalgi till paket med roliga nyheter från bästa Holistic, en bra dag på jobbet och en stabil trea på 85 kilo i marklyft. Lägg till en god middag och ett nytt avsnitt av Homeland så har ni receptet på en lyckad måndag, trots november. Imorgon tänker jag starta månadens sista tisdag med att röra ner c-vitmainproppade strandnypon i min gröt. Because I’m worth it.

holistic chiafrön nässelpulver strandnypon björksav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.