Fitnessfestivalen PT-dagarna styrketräning

Happy legs

Jag klämde in träningen nu på förmiddagen när jag fick en spontan avbokning, och veckans benpass är därmed bemästrat. Mitt nya träningsupplägg (mindre långlöpning och mer styrketräning, mat och vila) har gjort mig grymt mycket starkare i kroppen och det är en fantastiskt skön känsla!

Knäböjen gjorde mig i vanlig ordning smått illamående, men det lägger sig snabbare och snabbare. Idag avlsutade jag passet med lite belöning i form av en stund på The Grid – världens bästa självbehandlingsverktyg. Hamstrings fick sig en rejäl och välbehövlig omgång, och nu väntar fyra dagars styrketräningsvila och istället ska jag fokusera på veckans korta intervallpass men framför allt Fitnessfestivalen och PT-dagarna. Imorgon bär det av till Göteborg!

IMG_5092

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ellinor
  27 november, 2013 at 13:57

  Härlig start på dagen! Här blev det o lås ben/rumpa i morse – squats for the win!
  Hoppas vi ses på festivalen i helgen 🙂
  Kram

 • Reply
  Jenny Sunding
  27 november, 2013 at 19:25

  Vi ses i Göteborg! Kram!

 • Leave a Reply