Fitnessfestivalen,  PT-dagarna

Det regnar inte!

Ja, det var det första jag tänkte på när jag rullade in på centralen i Göteborg idag på eftermiddagen. Det känns som att det regnar här rätt ofta, men idag när jag kom var det faktiskt stjärnklart. Bra start på helgen!

Jag passade på att sova nästan hela vägen ner, och jag förstår ju att de där extra timmarna på sömnkontot kommer att vara sköna att ha resten av helgen. Det kommer onekligen bli full fart från tidig morgon imorgon till söndag kväll när jag sätter mig på tåget tillbaka. Har faktiskt smygstartat lite idag med ett kort möte och tittat till mässan som byggs för fullt. Det kommer att bli gigantiskt när det blir klart och jag ser verkligen fram emot att få strosa runt där i helgen och suga i mig inspiration och mingla med alla i branschen!

Imorgon kommer det dock vara fullt fokus på PT-dagarna, först i form av lite morgonjobb och resten av dagen lägger jag tiden på så många intressanta föreläsningar som det bara går. Den första imorgon bitti handlar om styrketräning för seniorer, och den kommer jag ha stor användning för i mitt jobb. Ser mycket fram emot de här dagarna, och efter ett gott glas rött ska jag nu krypa ner och ladda med någon extra timme sömn i mitt temporära hem på Avenyn.

Ses vi i helgen?

bild-43

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.