Fitnessfestivalen,  glädje,  PT-dagarna

En galen helg

Ja, min rapportering från Fitnessfestivalen och PT-dagarna har ju som ni har märkt varit minst sagt sparsam, och det beror enbart på att jag har haft så otroligt mycket kul att göra att jag helt enkelt inte har hunnit. Datorn har stått på bordet i ”min” övernattningslägenhet, men varje gång jag har varit hemma har det varit för att dra vidare någon annanstans eller för att ge kroppen några välbehövliga timmar med sömn. Fullt ös, minst sagt.

Jag halvligger nu hemma i soffan med en hals full av taggtråd och ett snorfyllt huvud, och även om jag tycker att det är fullständigt värdelöst att vara sjuk så ler jag ändå inombords när jag ser tillbaka på en helt fantastisk helg i Göteborg med en hel drös underbara människor, hundratals kramar från alla branschvänner – och bekanta, och ett ton nytankad energi. Nu kommer iallafall en liten sammanfattning och några av väldigt få bilder som jag har tagit…har haft så kul att jag har t.o.m. har glömt bort kameran.

Helgens bästa föreläsningar: Michail Tonkonogi om Styrketräning för äldre och Styrketräning för hälsa och prestation. Fantastiskt kompetens!
Helgens rysningar: Paolo Robertos halvtimmesföreläsning om mod, motivation och prioriteringar.
Helgens magträning: Alla timmar tillsammans med mina nyfunna vänner José och Simon – TACK för alla skratt!
Helgens gemenskap: The Academy-montern. Kramgaranti varje gång man gick förbi. Underbart!
Helgens det-här-ska-bli-kul-att-testa-framöver: PH9 Generator. Shakern – som är gjord av majs – gör kranvatten till alkaliskt vatten som är basiskt (ph9) och sägs vara fantastiskt för försurade kroppar, stressmage och förser dessutom kroppen med mer syre…bl.a. Jag väntar med spänning!
Helgens tack men nej tack: Alla kvinnor som ser ut som män och har biceps större än midja. Inte min kopp té.
Helgens grattis: Till Jessica Clarén som tog hem Guldhjärtat för Årets gruppträningsinstruktör.
Helgens fråga: Är det november 2014 snart?

IMG_5119

IMG_5129IMG_5161IMG_5178IMG_5243

IMG_5187

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.