glädje

Glad tisdag

Det har varit en bra dag och jag tittar tillbaka på den och funderar över allt jag är glad över. Jag känner mig äntligen helt frisk. Min dag på jobbet har varit bra med mycket skratt, kramar och min första julklapp från en snäll och gullig kund. En annan kund har efter några mörka och kyliga tekniktimmar plötsligt spikat sitt löpsteg och springer vackert som en gasell. Jag har tränat för första gången på tre veckor – lugnt och lätt, men ändå rört på kroppen utan att känna mig det minsta sjuk. En hel hög framkallade foton med en massa förevigade minnen väntade på mig i brevlådan. Jag har fått mitt första julkort från en fin vän. Nykokta rödbetor ligger i magen och den första resebokningen för nästa år är DONE – en efterlängtad resa med lillebror som jag ska berätta mer om senare. Hurra för glada och friska dagar!

IMG_5446

Riktiga foton = glädje!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.