fuck cancer

Adventsmys

Jag läser tredje advent i min kalender, och även om Stockholm är snöfritt med fyra plusgrader har jag faktiskt lite julkänsla i kroppen. Hyacintdoft (älskar!) i köket, Josh Groban i högtalarna och jag längtar gränslöst hem till Dalarna och julfirande med familjen. Om sex dygn sitter jag på tåget hem, men idag ska jag först och främst fira tredje advent med att pärla armband för Ung Cancer i fyra timmar. För att jag kan och för att det gör skillnad.

Ha en fin advent.

IMG_5418

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mamma
  15 december, 2013 at 18:52

  Välkomna hem till Dalarna med lillebror som ressällskap 🙂
  Äntligen får jag krama er mina älskade ungar( ja jag vet att ni är vuxna) 🙂
  Bamsekram från ett Dalarna där snön tagit stryk av regnet.

 • Reply
  Viccy
  16 december, 2013 at 16:53

  Så fint gjort av dig 🙂 Själv har jag köpt ett armband iaf 😉

 • Leave a Reply