Okategoriserade

Jag har tagit ställning…

…har du?

Svenska Hjältar-galan på TV igår fick mig att gråta floder och idag tog jag äntligen en minut och gick in på www.merorgandonation.se och tog ställning. Hade någon i min närhet behövt och väntat på ett organ för att överleva hade jag varit evigt tacksam över att någon annan hade gjort samma sak som jag precis gjorde – sagt ja till att donera. Det känns som en väldigt bra start på julfirandet hemma hos familjen.

donation

2 kommentarer

  • Frida

    Jag fick en massa blod efter en stor trafikolycka och lite senare kors- och ledband från en avliden donator och jag är så tacksam för det! För mig är det självklart att ge bort mina organ om det någon dag skulle bli aktuellt. Hoppas fler gör som vi och registrera sig!

  • Maria

    Absolut, ja! Beslutet att donera mina organ tog jag som tonåring, efter att vi beslutat donera min mammas organ. Hon förklarades hjärndöd efter en trafikolycka och en ung tjej kom att få hennes njurar. Nu funderar jag på att donera hela min kropp till medicinsk forskning/undervisning, den dag jag inte längre har glädje av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.