mitt dalarna,  styrketräning

Hej källaren!

Nu på eftermiddagen var jag tillbaka i mitt favoritsemestergym i den bästa källaren i hela Dalarna. En jäkla massa marklyft och en seriös början till min chinskarriär stod på schemat, men efter inte alls så många varken marklyft eller chins som jag borde så sa kroppen nej du, det här var inte alls kul.
Den där otroligt tunga jullovströttheten som jag har känt hela dagen var visst inte bara inbillning, den var på riktigt. Passet blev inte vad det borde och jag var inte alls så stark som jag ville, men det är så skönt att vara frisk och kunna träna igen. Styrkan kommer snart, och då j*vlar är det inget som kan stoppa mig!

Imorgon är det julafton och då kommer jag förmodligen att ta mig an den otroligt osköna backen utanför köksfönstret och utnyttja den för några blodsmaksintervaller. Man laddar bäst med lakritsknäck va?

IMG_5546

IMG_5550

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.