mitt dalarna

Njut.

Julafton. Fantastiska, härliga, underbara julafton. Se till att göra det till din dag, precis som du vill ha den. Tänk inte på Instagram, Facebook och alla bloggar där träningsbilderna rullar förbi i drivor – träna bara om du vill det. Lägg det dåliga samvetet åt sidan, njut av maten och chokladen och kramas mycket med familjen. Ät inte bara grönkålen för att kvällstidningarna säger att du ska det, utan ät det du själv vill men se till att njuta ordentligt av varje tugga. Gör din julafton värd att komma ihåg, precis som alla andra dagar såklart, men liksom upphöjt till tio. Jag älskar julen och kommer gå all in som vanligt, mest på mat och kramar men också på choklad, saffransbröd och rykande varm dalaglögg…och framåt småtimmarna när vi har spelat Trivial Pursuit alldeles för länge kommer jag självklart att tacka ja till en skinksmörgås trots att jag är alldeles för mätt.

GODast JUL till er alla – NJUT AV DAGEN och lägg alla måsten åt sidan. Bara för en dag.

bild-45

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.