mitt dalarna vila

Dagen efter

Juldagen har ta mig sjutton alltid något vemodigt över sig. Julafton känns så full med glädje och energi och såhär dagen efter känner jag alltid ett enormt antiklimax, i år kanske lite mer än vanligt och jag vet inte riktigt varför. Gårdagens sockerkalas ligger som ett kryp i kroppen, en oskön och diffus huvudvärk mol runt tinningarna och den gråa himlen känns gråare än den brukar. Jag har ingen vidare energi att göra något alls idag egentligen, men jag tog en promenad till grannbyn och tillbaka, konstaterade att måndagens marklyft sitter kvar i rumpan och att träningsvärken i överkroppen är påtaglig efter gårdagens julaftonsrace i källargymmet. Det blir nog inte så många fler knop resten av dagen, jag planerar att städa lite i min dator och läsa lite i boken jag fick av en kund i julklapp. Kanske spöar jag familjen i TP igen, men sen får det vara nog med ansträngningar. Hoppas att ni njuter av vilan ni med, tror att våra kroppar behöver det.

IMG_5636

Streetart á la Dalarna.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida Matsdotter
  25 december, 2013 at 14:08

  Hoppas du får en mysig dag i underbara Dalarna. Det gråa vädret ligger som ett täcke över hela Siljan 🙂

 • Reply
  Aniika
  27 december, 2013 at 17:19

  Jag gillar juldagen, med lugnet som den för med sig. Pyjamas, morgonrock och rester, precis som jag vill ha det! God forsättning!

 • Leave a Reply