löpning

Tillbaka

Jag är tillbaka i civilisationen igen. Kände att en vecka hemma i Dalarna räckte bra för att ladda batterierna men utan att behöva få lappsjuka. Jag älskar mitt Dalarna men Stockholm är ändå mitt hem, det känns varje gång jag kommer tillbaka hit.

När jag kom hem till min lägenhet i eftermiddags hann jag inte mer än ställa ner väskan, svepa ett stort glas vatten och snöra på mig skorna innan jag var ute igen. Det finns inget skönare än att få springa ur benen efter att ha suttit ihopknölad i fyra timmar. Jag drog iväg i ett tempo som lungorna knappt klarade och rundan jag avverkade gick i något typ av nära-döden-tempo för min jultunga kropp – precis som jag ville ha det. När klockan visade 5 kilometer och dryga 21 minuter och hjärtat höll på att hoppa ur bröstet log jag för mig själv och tänkte; god fortsättning kroppen, det är bara att du vänjer dig.

Efter en alldeles för lång dusch och uppackande av väskan ska jag nu äta en mycket ojulig middag i form av kyckling, quinoa och tomatsallad med koriander. Resten av kvällen spenderar jag i soffan framför en fantastisk film, sen tänker jag somna tidigt och vakna pigg som en mört imorgon. Skönt med lite vardagskänsla igen, jullov i all ära men det är faktiskt rätt skönt att få lite rutin på saker och ting.

IMG_5680

Inte från julbordet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.