Okategoriserade,  personlig träning,  PT,  pto.

Vill du träna med mig?

Efter lite övervägande bestämde jag mig under julen för att börja jobba med personlig träning online via Sveriges nyaste portal  – pto. Jag älskar den personliga kontakten med människor i mitt heltidsjobb som personlig tränare, men jag brinner samtidigt otroligt mycket för att få så många som möjligt att hitta glädjen i att träna och att inse värdet av att ta hand om sin kropp. Genom pto. kan jag nå ut till alla er som är i behov av en personlig tränare och vägledning i er träning, men som av olika anledningar inte har möjligheten att anlita någon rent fysiskt.

På pto. finns ett brett utbud av personliga tränare med olika inriktningar, och en av dem är alltså sedan några dagar tillbaka jag. Jag gillar verkligen upplägget med pto. ur en kundsynvinkel – det är enkelt att köpa ett träningspaket, betalningen sker smidigt med kort på sidan och sedan har du som kund alltid mig och dina pass med dig i fickan i pto.-appen. Enklare kan det knappast bli.

Unna dig själv en sen julklapp – jag ser fram emot att äntligen kunna jobba med er därute, oavsett var i världen ni befinner er!

Har ni önskemål om andra träningspaket än de jag redan har? Maila mig gärna på helena@healthbyhelena.com!

2 kommentarer

  • Ida-Maria

    Jag vill träna med dig!
    Jag har oxå spanat in PTO då jag vill träna bort degmagen och trimma kroppen inför Beach 2014 då jag spendera fem veckor i Thailand. Har därför en önskan om PT-online för att få pepp,hjälp och en spark i arslet. Vore jättekul att testa PTO. Dock tycker jag det är en aningens dyrt för mig

  • EmmaS

    Jag tycker att pto låter som en bra idé, också prismässigt. För mig är PT eller inte mest en kostnadsfråga. Hade jag råd, skulle jag gärna anlita en. Med pto blir det ju också lite billigare.

    Tyvärr är det inga av dina program som passar mig. Jag skulle behöva ett mer avancerat styrkeprogram. Men det kanske kommer framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.