funderingar

Noll

Jag åt en jättegod frukost imorse. Drack kaffe ur en av mina favoritmuggar. Hade en busy och bra dag på jobbet med motiverade kunder. Körde ett lättare marklyftspass och gjorde en femma på 70% av mitt max. Åkte hem svettig och glad i träningskläder för att lägga mig i badet. Åt ett färgglatt återhämtningsmål innan, självklart. Tog en tupplur. Bläddrade lite i nya Runner’s World som jag fick igår. Läste om Anna-Lenas skolios och lärde mig något nytt. Åt dagens sista mål som var gott och näringsrikt, men mer lik en frukost än en middag eftersom jag inte orkade stå vid spisen just idag. Kroppen fick dock det den behövde och jag var mätt och glad efteråt. All good.

Det märkliga är att jag inte har tagit en enda bild under hela dagen. Noll foton. Jag har liksom levt som en helt normal, icke-bloggande person och har inte förevigat ett enda moment sedan jag vaknade i morse. Inser ju nu att ett blogginlägg (eller min Instagram för den delen) blir otroligt mycket tråkigare utan en bild, men också att det är skönt att ha en dag off ibland och inte vara klistrad vid sin iPhone. Saker händer ju i livet ändå…uppenbarligen. En tanke korsar mitt huvud att det har varit en skön dag, att det har känts lite som semester att inte behöva tänka på sitt liv i kameravinklar. Ska känna på tanken ett extra varv…men först ska jag självklart kolla på ”Veckans brott” och Leif GW som ska reda ut Knutby-härvan en gång för alla.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.