Okategoriserade

Skrattanfall

Det är inte ofta jag delar YouTube-klipp, men igår på Idrottsgalan visade de delar av ett klipp på en så fruktansvärt arg cyklist som försöker ta sig upp för en till synes omöjlig backe med sin mountainbike. Det här är så mycket min humor som det kan bli, och jag kan bara inte sluta skratta åt hur less han är på sin cykel och hela världen. Alla har nog haft känslan någon gång, om inte på cykeln så i någon annan situation. Utbrottet han får 1.20 in i klippet är helt obetalbart…och jag vill varna för en rejäl dos med diverse fula (köns)ord.

Ge dig själv drygt 6 minuter och starta tisdagen med ett skratt!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  EmmaS
  14 januari, 2014 at 09:55

  Jag kan inte skratta. Jag tycker att det är så otroligt läskigt med människor som inte har någon impulskontroll. Blir helt skräckslagen av att se den här snubben.

 • Reply
  Anna-Ida
  14 januari, 2014 at 23:16

  Jag dör!!!! Det roligaste jag sett på länge! Skrattar så tårarna sprutar!

 • Reply
  Micke
  20 januari, 2014 at 10:51

  Ha, ha, ha, jag håller på att dö, men samtidigt så känner jag igen mig när det gäller vissa sporter och temperament.
  Tror att jag har köpt ett antal målvaktshjälmar i min karriär. 🙂

 • Leave a Reply