fuck cancer,  styrketräning

Ljuspunkter

Stockholm är fruktansvärt grått just nu och man kan ju bli deprimerad för mindre. Det finns dock värre saker i livet än dåligt väder, och som alltid gäller det att fokusera på saker man kan påverka och sådant man blir glad av. För mig är t.ex. träning, kramar från nära och kära, och ett extra biobesök här och där sådant som hjälper mig genom vintern(?).

När jag gick genom stan idag för att först träna en kompis och sedan mig själv, valde jag att se alla röda hjärtan istället för de gråa molnen. Efter att ha fått ett sms av en annan vän som bad mig att skänka hennes änglapappa – som hon precis förlorade p.g.a. den värsta jävla sjukdomen jag vet – en tanke valde jag att ge hela mitt träningspass till honom. Jag kände mig starkare än någonsin och min tacksamhet över att ha en stark och frisk kropp vet inga gränser. På vägen hem tittade solen fram och jag såg det som ett tecken på något bra. En vacker ljuspunkt i den gråaste vintern i mannaminne.

bild-56

bild-57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.