Okategoriserade

Vann du?

I onsdags avslutades min tävling där jag lottade ut en startplats till det helt nya loppet Women’s Health Halvmarathon, och som en liten fredagspresent ska jag nu presentera vinnaren. Ni är verkligen många som vill springa loppet, det har rasat in svar på frågan och jag skulle såklart gärna vilja ge er alla en startplats!

Den här gången kan dock bara enda person vinna, och den som får springa stans nyaste halvmara den 26 april är Maria Gradin – tjejen bakom bloggen Mias stegSTORT grattis Maria och lycka till!

Womens Health Maraton

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Halvmaraton x2 på morgonkvisten | Miassteg.se
  8 februari, 2014 at 12:26

  […] Health Halvmarathon här i Stockholm den 26 april! Jag blir så himla glad, vilken toppendag! Tack Helena och […]

 • Reply
  Mias steg
  8 februari, 2014 at 12:33

  Wohoo! Tack Helena! 🙂 Perrfekt uppladdning inför Stockholm Marathon.

 • Leave a Reply