SURVIVOR välgörenhet välgörenhet

Överlevare

Jag är så glad över allt stöd kring mina armband. Människor delar med sig av sina historier och möten med sjukdomen, och det glädjer mig att det finns så mycket hopp, att människor segrar och överlever. Det tickar långsamt men stadigt framåt på kontot, och vid månadsskiftet gör jag min första insättning till Cancerfonden. Varje liten krona är viktig för forskningen, och jag är så glad och tacksam över att ni hjälper mig att hjälpa. TACK!

Pärlförrådet här hemma är påfyllt och händerna är redo att tillverka fler armband till alla survivors där ute! Armbanden kostar 100:-/st inkl. porto inom Sverige och överskottet går till Cancerfonden.
Vill du beställa ett? Maila mig -> helena@healthbyhelena.com.

survivorarmband survivor armband

#survivorarmband #survivorbracelet

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rebecca
    21 maj, 2014 at 22:52

    Tack snälla Helena för det fina armbandet som kom på posten idag! Fuck cancer ✌️

  • Leave a Reply