löpning,  lopp

Loppsugen

I lördags gick Göteborgsvarvet av stapeln. Jag låg och följde mina vänner via mobilen på en sommarvarm gräsmatta här i Stockholm, och trots att jag inte var på plats i Göteborg fick ändå ett sådant fruktansvärt sug efter att springa lopp! Ungefär tvåhundra gånger ångrade jag att jag inte har anmält mig till årets Stockholm Marathon (jag vet, det är bara 12 dagar kvar och jag har ju inte ens tränat för det…) och jag känner redan nu att det kommer att bli smärtsamt att stå bredvid när loppet går om bara 12 dagar. Jag måste hitta någon kul utmaning framöver så att jag kan stå ut med att vara åskådare…

Jag låg och bläddrade i nya Runner’s World och fick se en annons om Stockholm Tunnel Run – ett 10 km långt lopp genom en tunnel, ett lopp som går innan Norra Länken öppnar och som bara kan springas en enda gång. Jag gillar inte tunnlar under lopp egentligen, men är det en ny tunnel utan flera år av smutsig biltrafik så kanske det kan vara en kul grej? Är det någon som är anmäld?

IMG_8554

4 kommentarer

  • Märta

    Jag sprang Broloppet för några år sen, det som går över Öresundsbron. Där är en del av vägen i en tunnel under vattnet, ungefär 5 km kan det nog ha varit. Jag gillar inte heller tunnlar, men måste säga att det var häftigt att springa där nere ihop med tusentals andra och höra det rytmiska smattrandet av våra fötter som ekade i tunneln. Så det var helt klart värt det trots att det kändes lite läskigt vid tanken på tunnel under vattnet.

  • Camilla

    Jag ska springa! Tycker de blir en kul grej, har fått med mig pappa så vi kör med en övernattning i Stockholm och får liten minisemester samtidigt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.